Vinçotte thema's

apr. 18

Scroll down for English

Vinçotte Nederland B.V. gaat verhuizen

Vanaf 1 mei 2024 is ons bezoek- en factuuradres niet langer Takkebijsters 8, maar Takkebijsters 65. Op deze manier geven wij verder vorm aan onze krachtenbundeling met Kiwa, die vorig jaar werd ingezet. Vanuit het nieuwe kantoor kunnen de ondersteunende diensten van Vinçotte Nederland, samen met collega’s van Industrial Inspection en Kiwa, u nóg beter van dienst zijn.

Meer lezen
jan. 31

Vanaf 15 januari 2024 worden de standaarden BRCGS en IFS overgedragen aan Kiwa

Vinçotte maakte in december 2021 bekend voornemens te zijn zich aan te sluiten bij de Kiwa. Sinds de goedkeuring van deze samenwerking door de Belgische mededingingsautoriteit werken Vinçotte Food en Kiwa VERIN gezamenlijk aan de integratie van beide organisaties. Door deze samenvoeging hebben we de beschikking over een grotere groep auditoren, kunnen we de kennis met betrekking tot de schema’s vergroten en u een completer aanbod bieden.  

Geleidelijk zullen steeds meer diensten van Vinçotte worden geleverd onder de Kiwa-vlag. De integratie met Kiwa voor de schema’s BRCGS en IFS is inmiddels gereed. Vanaf 15 januari wordt de dienstverlening voor deze services officieel over gedragen van Vinçotte naar Kiwa.

Voor de Food standaarden helpen wij u graag verder vanuit Kiwa. Meer informatie over de diensten van Kiwa kunt u vinden op de website van Kiwa  of neem telefonisch contact met ons op: +31 88 99 84 310.

BRCGS en IFS overgedragen aan Kiwa
mrt. 28

Vinçotte Agro & Food gaat verhuizen. Vanaf 3 april 2023 is ons bezoekadres niet langer in Zwolle, maar in Apeldoorn. Op deze manier geven we verder vorm aan onze krachtenbundeling met Kiwa, die vorig jaar werd ingezet. Vanuit Apeldoorn kunnen de agro- en foodexperts van Vinçotte u samen met hun collega’s van Kiwa nóg beter van dienst zijn. 

Meer lezen
dec. 01

Vandaag heeft de Stichting Vinçotte een overeenkomst ondertekend met Kiwa waarbij de competenties van Vinçotte met deze van de internationale Kiwa groep worden versterkt. Meer in het bijzonder zal de Vinçotte groep worden overgenomen door Kiwa, onder voorbehoud van de goedkeuring van de Belgische mededingingsautoriteit, dewelke verwacht wordt in het eerste kwartaal van 2022.  Eens de Belgische mededingingsautoriteit haar goedkeuring heeft gegeven, zal de overdracht afgerond worden.

Meer lezen
jan. 25

De Nederlandse industrie kent een ongekend hoog efficiencyniveau. Om dat nog te kunnen overtreffen, zal de industrie buiten haar eigen grenzen moeten samenwerken. NDT Manager Herman Lens van Vinçotte ziet om die reden steeds meer partnerships ontstaan waar opdrachtgever en -nemer op gelijk niveau staan. ‘Als je de asset integriteit als gezamenlijk doel stelt, maakt het niet uit wie welke werkzaamheden uitvoert.’

Meer lezen
jul. 07

Op het Maintenance Value Park (MVP), het bedrijventerrein nabij de ingang van de Westerscheldetunnel in Terneuzen, bouwen ENGIE en Vinçotte een indrukwekkend nieuw pand. De twee bedrijven trekken daar aan het einde van het jaar samen in, zodat ze hun huidige samenwerking nog verder kunnen intensiveren. Bovendien vormt deze locatie een uitstekende uitvalsbasis om snelle en efficiënte dienstverlening te bieden aan hun Zeeuwse klanten.

Lees meer