Werken bij Vinçotte: grip op je carrière

Wat is er mooier dan om bij te dragen aan de veiligheid en efficiency in de procesindustrie en de voedselproductieketen? Met inspecties, certificeringen, conformiteitsevaluaties en opleidingen helpen 1800 Vinçotte-medewerkers in Nederland, België en Luxemburg 60.000 klanten om optimaal te presteren volgens de hoogste veiligheidsnormen. Ben jij toe aan een interessante carrière waarbij jouw bijdrage ertoe doet? Ontdek wat werken bij Vinçotte zo bijzonder maakt.


We bieden je perspectief 

Werk moet iedere dag opnieuw leuk en uitdagend zijn, vinden we bij Vinçotte. Daarom bieden we je een carrière met perspectief. Omdat we zelf goed weten waar we over vijf jaar willen staan, kunnen we jou ook die stip op de horizon bieden. We creëren graag nieuwe kansen – bijvoorbeeld binnen onze groeilocaties in Alkmaar en Groningen – en geven jou de mogelijkheid om zelf je toekomst vorm te geven. Laat jij het beste van jezelf zien, dan kun je bij Vinçotte een heel eind komen.


We doen het samen

Hoewel onze medewerkers vaak zelfstandig op locatie werken, sta je bij Vinçotte nooit alleen. Het saamhorigheidsgevoel onder collega’s is groot. Met z’n allen zorgen we ervoor dat de klant goed en op tijd wordt geholpen. Die grote gedrevenheid en motivatie om elkaar te ondersteunen, werkt aanstekelijk. We zijn weliswaar geen familiebedrijf, maar onze manier van samenwerken is daar goed mee te vergelijken. Wedden dat je je snel bij ons thuis voelt?


We leiden je op 

Veel medewerkers werken al meer dan tien jaar bij ons. Hoe dat komt? Eenmaal aan boord bij Vinçotte, doen we er alles aan, zodat je bij ons blijft. Neem ons scholings- en trainingsprogramma waaraan we maar liefst 8% van onze omzet besteden. Behalve de certificaten die je nodig hebt voor je werk, zorgen we ervoor dat je je ook persoonlijk kunt ontwikkelen. Gaat je hart sneller kloppen van techniek? Dan leiden we je bijvoorbeeld op om bijzondere onderzoeken te doen. Ben je vooral van het samenwerken met mensen? Dan nodigen we uit om je managementkwaliteiten te ontplooien.

Actuele vacatures

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Wil je eens van gedachten wisselen over wat een Vinçotte-carrière voor jou kan betekenen? 

Neem contact om met onze HRM-afdeling via nl.hr.vincotte@kiwa.com of 088 472 2300.Solliciteren: hoe gaat dat in zijn werk?

 1. Om te solliciteren stuur je jouw (LinkedIn) CV en sollicitatiebrief naar ons toe:

  Vinçotte Nederland B.V.
  nl.hr.vincotte@kiwa.com
  (+31) 088 - 472 2300
 2. Vervolgens zullen wij je CV beoordelen op basis van de beschikbare vacatures. Indien wij hierover vragen hebben, bellen we je mogelijk op voor een eerste kennismaking. Loopt dat gesprek goed, dan nodigen we je op kantoor uit voor een gesprek met een HR-collega.
 3. Afhankelijk van de vacature kan een test onderdeel uitmaken van de procedure. Hiervoor maken we dan apart een afspraak.
 4. Daarna volgt een tweede gesprek met één van onze leidinggevenden. In dat gesprek gaan we dieper in op jouw expertise.
 5. Als alles vlot verloopt, versterk jij binnenkort één van onze teams. Succes alvast!

Dave Timmer, operations manager Noord:

'Wil je iets bereiken, dan is die ruimte er ook bij Vincotte'

Ooit begon Dave Timmer als operator non-destructief onderzoek (NDO) bij Vinçotte. Inmiddels is hij manager operations Noord op de Alkmaarse vestiging. In totaal werkt hij nu alweer zo’n twintig jaar bij ons. “Ik heb tussentijds nog wel bij een ander bedrijf gewerkt, maar toen ik de kans kreeg om weer bij deze prettige club aan de slag te gaan als projectmanager, heb ik die met beide handen aangepakt.”

Lees het hele verhaal van Dave