Werken bij Vinçotte

Een steeds veiligere en efficiëntere samenleving, daar streven wij bij Vinçotte Nederland dagelijks naar. Met meer dan 200 medewerkers hebben wij twee belangrijke pijlers in huis: ongeëvenaarde expertise en uitgebreide passie.

Zin om je hierbij aan te sluiten? Geweldig! Dat is helemaal dé houding die we zoeken. Bekijk gerust onze openstaande vacatures en ontdek waarom jij de juiste persoon bent om te werken bij Vinçotte.

 

Waag je (ontwikkel) kans

 Expertise en klantfocus zijn onze krachten. Onze experts geven steeds het beste van zichzelf en doen wat ze zeggen. In onze onderneming word je volop aangemoedigd om te groeien en initiatief te nemen. Je krijgt de kans om je eigen expertise te ontwikkelen en die vervolgens uit te breiden naar andere disciplines. Hoewel je vaak zelfstandig aan de slag gaat, sta je er nooit alleen voor. Zo kan je altijd rekenen op onze enthousiaste en gedreven collega’s die je met plezier wegwijs maken en ondersteunen. 

 

Openstaande vacatures

Schemamanager Food

Business Development Manager Agro & Food

Werkvoorbereider / planner

Auditor

Aankomend NDO-technicus (m/v)

Advanced NDO-technicus (m/v)


Solliciteren: hoe gaat dat in zijn werk?

 1. Om te solliciteren stuur je jouw (LinkedIn) CV en sollicitatiebrief naar ons toe:

  Vinçotte Nederland B.V.
  hrm@vincotte.nl
  (+31) 076 - 5712288 
 2. Vervolgens zullen wij je CV beoordelen op basis van de beschikbare vacatures. Indien wij hierover vragen hebben, bellen we je mogelijk op voor een eerste kennismaking. Loopt dat gesprek goed, dan nodigen we je op kantoor uit voor een gesprek met een HR-collega.
 3. Afhankelijk van de vacature kan een test onderdeel uitmaken van de procedure. Hiervoor maken we dan apart een afspraak.
 4. Daarna volgt een tweede gesprek met één van onze leidinggevenden. In dat gesprek gaan we dieper in op jouw expertise.
 5. Als alles vlot verloopt, versterk jij binnenkort één van onze teams. Succes alvast!