Vinçotte thema's : Voedselcertificatie

jan. 31

Vanaf 15 januari 2024 worden de standaarden BRCGS en IFS overgedragen aan Kiwa

Vinçotte maakte in december 2021 bekend voornemens te zijn zich aan te sluiten bij de Kiwa. Sinds de goedkeuring van deze samenwerking door de Belgische mededingingsautoriteit werken Vinçotte Food en Kiwa VERIN gezamenlijk aan de integratie van beide organisaties. Door deze samenvoeging hebben we de beschikking over een grotere groep auditoren, kunnen we de kennis met betrekking tot de schema’s vergroten en u een completer aanbod bieden.  

Geleidelijk zullen steeds meer diensten van Vinçotte worden geleverd onder de Kiwa-vlag. De integratie met Kiwa voor de schema’s BRCGS en IFS is inmiddels gereed. Vanaf 15 januari wordt de dienstverlening voor deze services officieel over gedragen van Vinçotte naar Kiwa.

Voor de Food standaarden helpen wij u graag verder vanuit Kiwa. Meer informatie over de diensten van Kiwa kunt u vinden op de website van Kiwa  of neem telefonisch contact met ons op: +31 88 99 84 310.

BRCGS en IFS overgedragen aan Kiwa
mrt. 28

Vinçotte Agro & Food gaat verhuizen. Vanaf 3 april 2023 is ons bezoekadres niet langer in Zwolle, maar in Apeldoorn. Op deze manier geven we verder vorm aan onze krachtenbundeling met Kiwa, die vorig jaar werd ingezet. Vanuit Apeldoorn kunnen de agro- en foodexperts van Vinçotte u samen met hun collega’s van Kiwa nóg beter van dienst zijn. 

Meer lezen
dec. 01

Vandaag heeft de Stichting Vinçotte een overeenkomst ondertekend met Kiwa waarbij de competenties van Vinçotte met deze van de internationale Kiwa groep worden versterkt. Meer in het bijzonder zal de Vinçotte groep worden overgenomen door Kiwa, onder voorbehoud van de goedkeuring van de Belgische mededingingsautoriteit, dewelke verwacht wordt in het eerste kwartaal van 2022.  Eens de Belgische mededingingsautoriteit haar goedkeuring heeft gegeven, zal de overdracht afgerond worden.

Meer lezen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven