Aanmelding certificering GLOBALG.A.P. IFA

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.

Uw gegevens

BezoekadresZijn er andere locaties (GLOBALG.A.P.) waar onder eigen verantwoording teelt, opslag, verwerking, chemische behandeling of verpakking van producten plaatsvindt?

Certificering wordt aangevraagd voor de productie van de volgende gewassenKoopt u product bij?Worden producten op een ander bedrijf opgeslagen, verwerkt, behandeld of verpakt?Worden op het bedrijf producten van andere bedrijven opgeslagen, verwerkt, behandeld of verpakt?Besteedt u werkzaamheden uit?Heeft het bedrijf eerder GLOBALG.A.P.-certificering aangevraagd bij een andere inspectie-instelling?

Geef het gewenste niveau van gegevensbeveiliging aan:

Ik machtig Vinçotte om rapportgegevens vrij te geven aan de volgende afnemers:

Hoe wilt u de betaling regelen?:

Voor GLOBALG.A.P. is deelname aan een goedgekeurd residumonitoringssysteem een verplichting. Een overzicht van goedgekeurde monitoringssystemen is te vinden op www.globalgap.org. Vinçotte beschikt ook over een goedgekeurd monitoringsprogramma.

Ik wil deelnemen aan het residumonitoringsprogramma van Vinçotte voor de volgende gewassen:

Informatie opdrachtgever (aanvrager certificering)


Wij zullen uw persoonsgegevens enkel verwerken volgens het privacy beleid dat geldt voor de Groep Vinçotte. Dit houdt in dat de persoonsgegevens die wij hebben verkregen enkel verwerkt zullen worden voor de genoemde expliciete en rechtmatige doeleinden. Als betrokkene heeft u een aantal rechten die gerelateerd zijn aan de verstrekte persoonsgegevens, zodat u altijd volledig in controle blijft van uw persoonsgegevens.