U bevindt zich in de sector Energie & andere Procesindustrieën

Opleiding / cursus WWBD-2016 PED

Op 27 juni 2014 is de nieuwe versie van de PED (Europese richtlijn drukapparatuur 20014/68/EU) gepubliceerd. De nieuwe PED richtlijn is van kracht sinds 19 juli 2016. Toen is ook de nieuwe wetgeving (Warenwetbesluit drukapparatuur 2016) voor drukapparatuur van kracht geworden. Of u nu drukapparatuur gebruikt of drukapparatuur bouwt, u heeft te maken met het Warenwetbesluit Drukapparatuur 2016.

Cursus warenwetbesluit drukapparatuur 2016

Vinçotte Nederland bv. verzorgt cursussen gericht op het warenwetbesluit drukapparatuur 2016. De cursus bestaat uit drie delen:

  • PED
  • Warenwetbesluit drukapparatuur 2016
  • Warenwetregeling drukapparatuur 2016

Voor aanvang van de cursussen vindt een inventarisatiegesprek plaats met de deelnemers. Hierdoor zijn wij in staat om in te schatten wat het kennisniveau is van de deelnemers en kunnen wij de inhoud van de cursus hierop aanpassen.

Cursusomvang

De basis voor de keuringen van drukapparatuur is de PED. Daarom wordt er ruim voldoende tijd besteed aan de essentiële veiligheidseisen van de PED en de indeling van de drukapparatuur. Daarnaast komen de uitleg van het Warenbesluit Drukapparatuur 2016 en de Warenwetregeling Drukapparatuur 2016 ruim aan bod. De cursusduur wordt meestal in overleg bepaald, maar de praktijk leert dat de cursus meestal gegeven wordt op 2 à 3 ochtenden.

Wilt u meer informatie over deze cursus? Geef dit aan op onderstaand contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Interesse in deze oplossing? Neem contact op!

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.

Stel hieronder uw vraag aan ons gespecialiseerde team.