U bevindt zich in de sector Chemie & Petrochemie

Inspectie van drukapparatuur

In de wereld van de drukapparatuur en leidingwerk verandert de werkomgeving continu onder invloed van globalisering en regulering. De veiligheid en betrouwbaarheid moet hoger, de productiekosten lager. Ondertussen moet u ook voldoen aan alle normen en wetgeving. Hier treedt Vinçotte naar voren: met onze oplossingen ‘keuring van drukapparatuur’ zorgen wij ervoor dat uw producten en processen voldoen aan alle essentiële veiligheidseisen.

Bekijk direct de downloads en aanvraagformulieren van onze drukapparatuur-oplossingen. 

Ontdek onze services:

  • Drukapparatuur keuringen (Notified Body)
    (PED 2014/68/EU, Warenwetbesluit drukapparatuur 2016)
  • Nieuwbouw keuringen
  • Keuring voor Ingebruikneming
  • Keuringen in de gebruiksfase
  • Conformiteitsbeoordelingen (NL-CBI)
  • Opslagtanks EN 14015/PGS 29/EEMUA 159
  • Transportleidingen NEN 3650
  • Third party inspectie

Interesse in deze oplossing? Neem contact op!

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.

Stel hieronder uw vraag aan ons gespecialiseerde team.

Vinçotte nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
dec. 01

De opleidingskalender van 2018 is beschikbaar. Bekijk direct ons aanbod aan opleidingen zodat uw medewerkers beschikken over de ideale basis om veilig, duurzaam en efficiënt aan de slag te gaan binnen uw bedrijf.

Meer lezen
jul. 07

Op het Maintenance Value Park (MVP), het bedrijventerrein nabij de ingang van de Westerscheldetunnel in Terneuzen, bouwen ENGIE en Vinçotte een indrukwekkend nieuw pand. De twee bedrijven trekken daar aan het einde van het jaar samen in, zodat ze hun huidige samenwerking nog verder kunnen intensiveren. Bovendien vormt deze locatie een uitstekende uitvalsbasis om snelle en efficiënte dienstverlening te bieden aan hun Zeeuwse klanten.

Lees meer
mei 12

Kwaliteitsborging wordt in Nederland steeds belangrijker bij de totstandkoming van bouwwerken. De kennis, kunde en onafhankelijkheid van kwaliteitsborgers evenzeer. Vereniging KwaliteitsBorgers Nederland (VKBN) wil de kwaliteit van haar aangesloten leden bevorderen en waarborgen. 

Lees meer
mei 05

Het Warenwetbesluit drukapparatuur 2016 (WBDA 2016) en de Warenwetregeling drukapparatuur 2016 (WRDA 2016) zijn op 19 juli 2016 van kracht geworden, op datzelfde moment werden het ‘oude’ Warenwetbesluit drukapparatuur en de ‘oude’ Warenwetregeling drukapparatuur ingetrokken.

Lees meer