Voedselcertificatie

Vinçotte heeft diensten voor verschillende sectoren in de keten van de voedingsmiddelenproductie en de groot-/ detailhandel. Wij certificeren bedrijven in de land- en tuinbouw, (pluim)veehouderij, productiebedrijven, handel en logistiek, detailhandel, productie van verpakkingsmaterialen en dienstverleners aan deze bedrijven zoals loonwerkbedrijven.

Juist de kennis van al deze sectoren maakt ons uniek en versterkt onze deskundigheid. Het geeft ons de positie om specialist te zijn in de systemen voor transparantie en traceerbaarheid en voor de beoordeling van productintegriteit. Wij worden gewaardeerd voor onze praktische en realistische aanpak met kennis van zaken.

Vinçotte thema's :

mrt. 28

Vinçotte Agro & Food gaat verhuizen. Vanaf 3 april 2023 is ons bezoekadres niet langer in Zwolle, maar in Apeldoorn. Op deze manier geven we verder vorm aan onze krachtenbundeling met Kiwa, die vorig jaar werd ingezet. Vanuit Apeldoorn kunnen de agro- en foodexperts van Vinçotte u samen met hun collega’s van Kiwa nóg beter van dienst zijn. 

Meer lezen
dec. 01

Vandaag heeft de Stichting Vinçotte een overeenkomst ondertekend met Kiwa waarbij de competenties van Vinçotte met deze van de internationale Kiwa groep worden versterkt. Meer in het bijzonder zal de Vinçotte groep worden overgenomen door Kiwa, onder voorbehoud van de goedkeuring van de Belgische mededingingsautoriteit, dewelke verwacht wordt in het eerste kwartaal van 2022.  Eens de Belgische mededingingsautoriteit haar goedkeuring heeft gegeven, zal de overdracht afgerond worden.

Meer lezen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven