Voedselcertificatie

Vinçotte heeft diensten voor verschillende sectoren in de keten van de voedingsmiddelenproductie en de groot-/ detailhandel. Wij certificeren bedrijven in de land- en tuinbouw, (pluim)veehouderij, productiebedrijven, handel en logistiek, detailhandel, productie van verpakkingsmaterialen en dienstverleners aan deze bedrijven zoals loonwerkbedrijven.

Juist de kennis van al deze sectoren maakt ons uniek en versterkt onze deskundigheid. Het geeft ons de positie om specialist te zijn in de systemen voor transparantie en traceerbaarheid en voor de beoordeling van productintegriteit. Wij worden gewaardeerd voor onze praktische en realistische aanpak met kennis van zaken.

Vinçotte nieuwsblog

jan. 07
Een bewogen jaar... 

Het zal u niet zijn ontgaan: 2020 was en is een zeer bewogen jaar. Net als bij veel van onze klanten in de Agro & Food-sector heeft de coronacrisis mogelijk ook een grote impact gehad op uw bedrijfsvoering.

Meer lezen
jan. 07

Per 1 januari 2021 gaat ISACert verder als Vinçotte Nederland. Wat betekent dit voor u als samenwerkend leverancier of gelieerde ZZP’er? We geven u graag de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Meer lezen
jan. 07

Per 1 januari 2021 gaat ISACert verder als Vinçotte Nederland. Wat betekent dit voor u als klant? We geven u hier graag de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Meer lezen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven