U bevindt zich in de sector Chemie & Petrochemie

Corrosieonderzoek en -bescherming

Corrosie is vaak de oorzaak van materiaaldegradatie – met alle risico’s van dien – in de industrie. Roestvorming tegengaan of oplossen vergt expertise, omdat corrosie voorkomt in veel varianten en vaak moeilijk op te sporen is. Onze experts helpen u uw materialen preventief te beschermen, diagnoses te stellen en indien nodig correctieve maatregelen te nemen (bv. anticorrosieve coatings). Zodat u de betrouwbaarheid van uw installaties verhoogt.

Ontdek onze services:

  • Corrosie- / Erosiemapping met behulp van de 3D Lasertechniek
  • APAC-controles
  • Geautomatiseerde corrosie mapping
  • Materiaalanalyse

Interesse in deze oplossing? Neem contact op!

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.

Stel hieronder uw vraag aan ons gespecialiseerde team.

Vinçotte nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
jun. 01

Onlangs is in het kader van het pilotproject ‘Maintenance Value Park Terneuzen’ door Vinçotte een eindcontrole uitgevoerd voor de oplevering van twee bedrijfsverzamelgebouwen. Het doel van deze pilot was het inzichtelijk maken van de gevolgen bij het invoeren van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Het gaat dan vooral om gevolgen voor de processen, de samenwerking onderling tussen Cordeel als aannemer, onderaannemers en Vinçotte als kwaliteitsborger (TIS).

Lees meer
feb. 01

TÜV Nederland neemt per 1 februari 2018 de inspectie activiteiten op het gebied van hijs-hef, E-inspecties, attracties en speeltoestellen over van Vinçotte Nederland. Met de overname versterkt de in Best gevestigde certificatie- en inspectie instelling TÜV Nederland, haar inspectie activiteiten. De gekwalificeerde inspecteurs en medewerkers van Vinçotte Nederland gevestigd te Breda zullen per 1 februari overgaan naar TÜV Nederland. De activiteiten van Vinçotte worden geïntegreerd in de inspectieafdeling van TÜV Nederland.

Lees meer
jul. 07

Op het Maintenance Value Park (MVP), het bedrijventerrein nabij de ingang van de Westerscheldetunnel in Terneuzen, bouwen ENGIE en Vinçotte een indrukwekkend nieuw pand. De twee bedrijven trekken daar aan het einde van het jaar samen in, zodat ze hun huidige samenwerking nog verder kunnen intensiveren. Bovendien vormt deze locatie een uitstekende uitvalsbasis om snelle en efficiënte dienstverlening te bieden aan hun Zeeuwse klanten.

Lees meer
mei 12

Kwaliteitsborging wordt in Nederland steeds belangrijker bij de totstandkoming van bouwwerken. De kennis, kunde en onafhankelijkheid van kwaliteitsborgers evenzeer. Vereniging KwaliteitsBorgers Nederland (VKBN) wil de kwaliteit van haar aangesloten leden bevorderen en waarborgen. 

Lees meer
mei 05

Het Warenwetbesluit drukapparatuur 2016 (WBDA 2016) en de Warenwetregeling drukapparatuur 2016 (WRDA 2016) zijn op 19 juli 2016 van kracht geworden, op datzelfde moment werden het ‘oude’ Warenwetbesluit drukapparatuur en de ‘oude’ Warenwetregeling drukapparatuur ingetrokken.

Lees meer