U bevindt zich in de sector Bouwwerken

Verborgen gebreken verzekering

U kunt een Verborgen Gebreken Verzekering (VGV) afsluiten. Deze verzekering dekt doorgaans minimaal de constructieve gebreken die bij oplevering van het bouwwerk nog niet bekend waren en die zich binnen 10 jaar na oplevering van het bouwwerk manifesteren.

Deze verzekering kan worden afgesloten door de opdrachtgever. Wanneer er dan fouten of gebreken optreden binnen een periode van 10 jaar na de oplevering worden die gedekt door de verzekering.

Een dergelijke verzekering eist wel een eindverklaring van een TIS. De TIS onderbouwt in een rapport, gebaseerd op onafhankelijk onderzoek, dat de constructieve delen van het te verzekeren bouwwerk zijn getoetst en de restrisico's in het bouwwerk aanvaardbaar klein zijn. Hiervoor is Vinçotte uw ideale partner.

Ontdek onze services:

  • Technical Inspection Service (TIS)

Interesse in deze oplossing? Neem contact op!

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.

Stel hieronder uw vraag aan ons gespecialiseerde team.

Vinçotte nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
feb. 01

TÜV Nederland neemt per 1 februari 2018 de inspectie activiteiten op het gebied van hijs-hef, E-inspecties, attracties en speeltoestellen over van Vinçotte Nederland. Met de overname versterkt de in Best gevestigde certificatie- en inspectie instelling TÜV Nederland, haar inspectie activiteiten. De gekwalificeerde inspecteurs en medewerkers van Vinçotte Nederland gevestigd te Breda zullen per 1 februari overgaan naar TÜV Nederland. De activiteiten van Vinçotte worden geïntegreerd in de inspectieafdeling van TÜV Nederland.

Lees meer
dec. 01

De opleidingskalender van 2018 is beschikbaar. Bekijk direct ons aanbod aan opleidingen zodat uw medewerkers beschikken over de ideale basis om veilig, duurzaam en efficiënt aan de slag te gaan binnen uw bedrijf.

Meer lezen
jul. 07

Op het Maintenance Value Park (MVP), het bedrijventerrein nabij de ingang van de Westerscheldetunnel in Terneuzen, bouwen ENGIE en Vinçotte een indrukwekkend nieuw pand. De twee bedrijven trekken daar aan het einde van het jaar samen in, zodat ze hun huidige samenwerking nog verder kunnen intensiveren. Bovendien vormt deze locatie een uitstekende uitvalsbasis om snelle en efficiënte dienstverlening te bieden aan hun Zeeuwse klanten.

Lees meer
mei 12

Kwaliteitsborging wordt in Nederland steeds belangrijker bij de totstandkoming van bouwwerken. De kennis, kunde en onafhankelijkheid van kwaliteitsborgers evenzeer. Vereniging KwaliteitsBorgers Nederland (VKBN) wil de kwaliteit van haar aangesloten leden bevorderen en waarborgen. 

Lees meer
mei 05

Het Warenwetbesluit drukapparatuur 2016 (WBDA 2016) en de Warenwetregeling drukapparatuur 2016 (WRDA 2016) zijn op 19 juli 2016 van kracht geworden, op datzelfde moment werden het ‘oude’ Warenwetbesluit drukapparatuur en de ‘oude’ Warenwetregeling drukapparatuur ingetrokken.

Lees meer