U bevindt zich in de sector Bouw

Technical Inspection Service (TIS)

Vinçotte Nederland is een erkende Technische Inspectie Service (TIS). Hierdoor kunnen wij als onafhankelijke partij een groot aanbod aan inspectiediensten aanbieden om de kwaliteit van uw bouwwerk tijdens het ontwerp en de uitvoeringsfase te waarborgen. Het beoordelingskader van een erkende TIS omvat standaard het voldoen van het ontwerp en het bouwwerk aan het Bouwbesluit.

Een TIS-bedrijf beoordeelt onder andere de constructieve veiligheid van een bouwwerk. Het analyseert risico’s in alle bouwfases, toetst het ontwerp, voert inspecties uit tijdens de bouw en geeft een goedkeuringsverklaring af bij oplevering.

Daarnaast is het mogelijk om individuele scopes aan te vragen ter beoordeling, zoals algemeen bouwkundige aspecten, constructieve veiligheid, brandveiligheid, bouwfysica en gebouwgebonden installaties.

Een grote troef van het samenwerken met Vinçotte is dat we werken op een volledig onafhankelijke wijze en niet gebonden zijn aan aannemers, architecten, ingenieursbureaus, etc.

Interesse in deze oplossing? Neem contact op!

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.

Stel hieronder uw vraag aan ons gespecialiseerde team.

Vinçotte nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
sep. 07

Samen op weg naar een veilige toekomst met Inspectie 4.0

Op 4 oktober a.s. organiseert Vinçotte een inspirerende middag waarin toonaangevende klanten en partners van Vinçotte inzicht zullen geven in hoe zij op innovatieve wijze verbeteringen realiseren op het vlak van efficiëntie en veiligheid.

Meer lezen
jun. 01

Onlangs is in het kader van het pilotproject ‘Maintenance Value Park Terneuzen’ door Vinçotte een eindcontrole uitgevoerd voor de oplevering van twee bedrijfsverzamelgebouwen. Het doel van deze pilot was het inzichtelijk maken van de gevolgen bij het invoeren van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Het gaat dan vooral om gevolgen voor de processen, de samenwerking onderling tussen Cordeel als aannemer, onderaannemers en Vinçotte als kwaliteitsborger (TIS).

Lees meer
jul. 07

Op het Maintenance Value Park (MVP), het bedrijventerrein nabij de ingang van de Westerscheldetunnel in Terneuzen, bouwen ENGIE en Vinçotte een indrukwekkend nieuw pand. De twee bedrijven trekken daar aan het einde van het jaar samen in, zodat ze hun huidige samenwerking nog verder kunnen intensiveren. Bovendien vormt deze locatie een uitstekende uitvalsbasis om snelle en efficiënte dienstverlening te bieden aan hun Zeeuwse klanten.

Lees meer
mei 12

Kwaliteitsborging wordt in Nederland steeds belangrijker bij de totstandkoming van bouwwerken. De kennis, kunde en onafhankelijkheid van kwaliteitsborgers evenzeer. Vereniging KwaliteitsBorgers Nederland (VKBN) wil de kwaliteit van haar aangesloten leden bevorderen en waarborgen. 

Lees meer
mei 05

Het Warenwetbesluit drukapparatuur 2016 (WBDA 2016) en de Warenwetregeling drukapparatuur 2016 (WRDA 2016) zijn op 19 juli 2016 van kracht geworden, op datzelfde moment werden het ‘oude’ Warenwetbesluit drukapparatuur en de ‘oude’ Warenwetregeling drukapparatuur ingetrokken.

Lees meer